The Last of Us Part 2 med Ellie i hovedrollen

Da Naughty Dog viste traileren for The Last of Us Part 2 ved dette års PlayStation Experience, blev traileren belønnet med store klapsalver og pift undervejs. Vel sagtens fordi de fleste af os har ønsket at Ellie og Joels eventyr aldrig måtte ende.

Men er det et strategisk klogt valg at følge op på The Last of Us og den succes der medfulgte? For hvad ved vi egentlig om The Last of Us Part 2 indtil videre?

Den klart mest betydningsfulde information vi har, er at spillet foregår 5 år efter The Last of Us og at Ellie træder frem i rampelyset og overtager hovedrollen i spillet. Derudover har spillerne naturligvis reageret på traileren og givet deres teorier på hvad der skete efter The Last of Us. Den mest interessante teori går på, at Joel blev myrdet og at spillet derfor har flyttet sit fokus fra at bygge en historie på kærlighed, til at bygge det på rendyrket had og hævngerrighed – sidstnævnte bekræftede Creative director Neil Druckman i en snak med PSX Panel.

If the theme of the first game was about the love between these two characters… then this story is the counter to that. It’s about hate.”

Plottet, selvom detaljerne stadig er uklare, vil utvivlsomt sætte fokus på Ellies hævn og vil afsløre hvad der skete med hende og Joel i årene der gik mellem The Last Of Us og The Last Of Us Part 2. Druckmann fortalte endvidere at 19-årige Ellie vil føles markant anderledes end Joel, som vil give spillet en interessant vinkel. Til sidst tilføjede han

“Some things are evolution, some things are reinvention. But there will be a gameplay reveal down the road.”

The Last of Us part 2 har stadig til gode at få en udgivelsesdato, men Naughty Dog har bekræftet at spillet udkommer til PlayStation 4 og PlayStation 4 Pro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *