PlayStation VR-lagrene tømmes (og fyldes op igen)

Her er en mand, han er glad, han har lige lanceret PlayStation Virtual Reality, og meddelt at det ser ud til at blive svært at finde et eksemplar i butikkerne verden over, fordi de allerede er så populære. Luksusproblem? Ganske ydmygt så advarer vi Sony om at komme i sving i produktionen.

Vi kunne godt frygte at den bølge af first movers, som vil få et endnu større fokus på VR-titler kunne blive unødigt afmattet, hvis der ikke kommer udmeldinger både i danske butikker og verden over, hvornår næste bølge af headsets vil ramme butikkerne. Det er naturligvis ingen katastrofe, faktisk slet ikke – da der har været en hulens masse headsets i omløb. Du kan også stadig finde butikker og onlineshops som har dem på lager herhjemme.

Heldigvis har Jim Ryan (den glade mand på billedet) allerede meddelt at de har optimeret produktionen, og hen mod julesalget og i starten af det nye år, vil fortsætte med at fylde lagrene op, så de kan imødekomme efterspøgslen. Så hvis du ikke har fået fat i PS VR (læs gerne vores anmeldelse af VR om hvorfor du bør ha’ fingrene i det) så tjek nettet, eller spar lidt yderligere op, så du kan få et par ekstra spil med i sækken.

Vi går en “virtuel” gaming-jul i møde.

Thomas Frederiksen

Thomas er redaktør og lokal mester i Singstar. I sin fritid glæder han sig til PlayStation VR.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *