Nye trailers fra Resident Evil 7

Resident Evil 7 vinker forude – desværre først efter vi har budt 2017 velkommen. Ind til da har vi nogle friske trailers fra Capcom klar, og en anbefaling om at spille Kitchen-demoen med dit VR-headset på.

Det er et par ultra-korte videoer, men vi håber at uhygge-teamet sender et signal om at Capcom har fokus på dette, frem for at det skal være action-bragende. Den første video har ammunition som hovedtema, men vi sender lige en lille klagemail til Capcom, mere indhold i trailere tak!

Den næste er der en flig af mere indhold i – igen er det mere stemningen vi glæder os over, og knap så meget indholdet og de “store” afsløringer fra spillet. Capcom må gerne komme med lidt mere konkrete oplysninger henover november måned tak.

Hvad der ikke er af informationer om spillet i ovenstående videoer, er der til gengæld af spekulationer om genudgivelser på baggrund af trailerne. Det er alt lige fra udgivelse af Resident Evil 2, som har 20 års jubilæum i 2018 (grundet en utydelig tekst-stykke ved release-skærmen i trailerne. Til Genudgivelse af Veronica X. Capcom har ikke sagt noget konkret, men dog at de overvejer genudgivelser af dele af spilserien fremadrettet.

Har du for resten prøvet Kitchen-demoen til PlayStation VR? er det kun os, eller synes du også at gyser-/horror-spil både er vildt tillokkende, og en smule skræmmende at se frem til som Virtual Reality?

Thomas Frederiksen

Thomas er redaktør og lokal mester i Singstar. I sin fritid glæder han sig til PlayStation VR.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *