Vil du anmelde spil og skrive nyheder for Playstadium?

Vi er altid på udkig efter gode skribenter til redaktionen. I øjeblikket er vi på udkig efter mindst en skribent til at hjælpe resten af holdet med anmeldelser, nyheder m.m. Er du en haj til at skrive, og følger du med i, hvad der rører sig? Så læs videre.

Vi kan ikke tilbyde dig guld, grønne skove. Men vi kan tilbyde indflydelse på dit arbejde på Playstadium. Vi sætter en ære i at lytte til skribenterne, og vi foretrækker, at man har en naturlig interesse i at være en aktiv del af Playstadium, og gerne vil servicere vores brugere, samtidig med at man selv føler man får noget ud af det.

Med andre ord er det en mulighed for dig at blive en del af et godt team, få indsigt i en lang række spil, før andre får lov, og få mulighed for at få en masse erfaring, der kan være godt at kunne sætte på CV’et senere hen, uanset hvad dine ønsker for uddannelse og/eller arbejde er.

Hvad forventes der af dig?
Du skal regne med at skulle levere et par nyheder hver uge, du kan efter eget ønske evt. få tildelt 1-2 faste dage som bedst passer dig, så du kan planlægge dig ud af “ugens opgaver” – eller bare levere løbende – du bestemmer. Derudover, hvis du har lyst, og evnerne er på plads, vil der naturligvis være mulighed for at anmelde masser af spil efter den struktur som Playstadium bruger i vores anmeldelser.

En typisk Playstadium-skribent er kendetegnet ved:
•Interesserer sig og brænder for spil og spilbranchen generelt,
•Er velformuleret, har styr på grammatikken og staver godt,
•Er frisk på at skrive sin egen mening og har en holdning til spilbranchen,
•Kan sikre et jævnligt flow af nyheder, og levere som aftalt
•kan sætte en god portion fritid af til rollen som skribent,
•Du kan se på sygesikringskortet, at du har passeret 16 år af alder,
•Og kan sørge for at overholde deadlines for anmeldelser af spil.

Du skal indstille dig på, at det kræver noget af dig, og det er ikke noget, du bare “lige” kan have ved siden af to fritidsjob, et heftigt dating-liv og hobetal af våde fester fra lille fredag til mandag morgen. Omvendt så er vi meget lydhøre for, at man planlægger sig ud af det meste, og vi kan som regel altid finde en arbejdsplan, som passer den enkelte skribent. Jobbet er ulønnet, men spil, der anmeldes, kan beholdes, og vi har da nogle lækre frynsegoder fra tid til anden.

Hvad gør du så nu?
Synes du, at dette lyder interessant og spændende, så giv os et indtryk af dine evner ved at anmelde et af de spil, du allerede har derhjemme. Du skal også støve et par superfriske nyheder op og skrive dine egne nyheder ud fra dette med din egen vinkel, dit eget sprog, og så sende det hele til os.

Send dine forslag til os via tfr@playstadium.dk og hvis har du yderligere spørgsmål, så spørg endelig.

Thomas Frederiksen

Thomas er redaktør og lokal mester i Singstar. I sin fritid glæder han sig til PlayStation VR.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *