En halv times tid med RIGS og PlayStation VR

Nej, en video gør på ingen måde VR-oplevelsen ære. Ja du kan bande på at hvis du laver en tredobbelt piruette i RIGS med headsettet på, så svarer det til en heftig gang ølstafet. Men når man lige vænner sig til RIGS, og headsettets måde at styre på – så gemmer der sig nogle sjove oplevelser.

Vi vender naturligvis tilbage med anmeldelse af RIGS. Men indtil da synes jeg alligevel du lige skal tjekke nedenstående video, forestille dig det helt tæt på nethinden, og at når du drejer hovedet, så drejer din mech om egen akse i “fine” piruetter.

I de 35 minutter herunder kan du se opstarten af spillet og de første kampe i offline mode. Spillet gemmer på masser af sjov, men også noget der kræver noget af dit indre øres stabilitets-fremmende evner. Det er svært at forklare, og svært at syre i starten, men man lærer det efter 30-40 minutters leg på banerne. Spilet excellerer i online, og mindre fedt i offline – vi skal være andre nørder med headsets på, og ikke computerstyrede AI som ikke kender ordet “indre vaterpas”. (tak til Arekkz Gaming for udlån af video)

Thomas Frederiksen

Thomas er redaktør og lokal mester i Singstar. I sin fritid glæder han sig til PlayStation VR.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *