Hvor bliver Kingdom Hearts 3 af?

Vi skal helt tilbage til Sonys pressekonference til E3 i 2013, for at finde annonceringen af Kingdom Hearts 3. Nu 3 år senere kender vi stadig ikke til en udgivelsesdato, men Square Enix forsikrer os om, at udviklingen går som den skal.

Square Enix direktør, Tetsuya Nomura udtaler i et interview om den meget ventede Disney-RPG efterfølger, at der ingen grund er til at lade alarmklokkerne ringe:

The other game we are working on, Kingdom Hearts 3, is coming along steadily. There are new worlds in which you can run, jump… I’m very excited about moving Sora around in the wider space with his higher range of maneuverability,

Square Enix har dog ikke hvilet på laurbærerne, og har senest bragt os Kingdom Hearts HD 1.5 og Kingdom Hearts 2.5 HD remix, der indeholdte PS2 klassikerne Kingdom Hearts 1 og 2 og spin-off titler som man bland andet kunne opleve på PSP. I starten af 2017 vil vi så se lanceringen af ​​Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue, som indeholder en finpudset version af Dream Drop Distance plus det helt nye Back Cover and A Fragmentary Passage.

Så der skulle være nok til at slukke den værste tørst, inden Sora, Fedtmule, Anders And og company for alvor slår sig løs på PS4 i Kingdom Hearts 3.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *