Elusive target # 2 og episode 3 ganske snart

Vi er helt pjattede med det nye Hitman og lige om lidt kommer der både mere Sapienza og en helt ny lokation.

Har du fået slået alt og alle ihjel i Frankrig og Italien? Så længes du nok, lige som os, efter mere indhold til det fantastiske nye Hitman. Hvis du ikke er solgt på spillet endnu bør du læse vores anmeldelser og øvrige ting og sager om spillet lige her.

Men du skal ikke længes længe… ahem… for snart kommer der et nyt elusive target til Sapienza samt Episode 3, hvis vi tager til Marrakech.

Det nye elusive target “The Congressman” skal du finde og eliminere i Sapienza og du har, ganske lige som sidst, kun ét forsøg. Hvis du dør, så er det slut, men hvis du klarer opgaven vil du til gengæld komme et skridt tættere på at have myrdet de 10 elusive targets, som du skal have klaret for at låse op for Hitmans klassiske jakkesæt og et skridt tættere på de tyve elusive targets, som du skal eliminere for at låse op for jakkesættet med den stribede skjorte fra Blood Money.

Det nye Elusive Target kommer allerede på fredag, hvilket giver dig en god del af weekenden (48 timer) til at myrde ham.

Marrakech må du vente lidt med, for episode 3 kommer først 31. maj, men nuuuuuuuuuuj, hvor ser den spændende ud.

Vi glæder os i hvert fald virkelig meget til at prøve at færdes gennem en by på randen af borgerkrig og prøve at slippe ind på den top-sikrede svenske ambassade.

Henrik Jacobsen

Henrik dækker events, og står for at passe og pleje vores sociale medier. De spil, der trækker mest er dem med en dyb historie og så lige den årlige tur forbi Acti-blizz' FPS i Call of Duty-serien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *