Let it Die er ikke dødt

Suda51 og Grasshopper Manufacture er stadig i gang med Let it Die, som vi sidst hørte noget til i 2014.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at visse medlemmer af redaktionen her på Playstadium er temmelig glade for den tossede japanske spilskaber Suda51’s tungen-lige-i-munden og lige-under-bæltestedet spil og derfor glæder det os at høre, at Let it Die, som vi sidst hørte om helt tilbage i 2014, ikke er dødt alligevel.

Spillet er på vej til PS4 og kommer i løbet af 2016 og det bliver ganske gratis. Jep du læste rigtigt. Det bliver et free to play spil, hvor det skal være mikrotransaktioner, som er det bærende element.

Suda51 og Kazuki Morishita fortæller i en ny video lidt om spillet og det beskrives som et asynkront multiplayerspil (Tænk Bloodborne og Dark Souls 3, hvor du spiller med andre mennesker, uden at møde dem rigtigt i spillet).

Du kan se videoen, hvor Suda og Kazuki hakker sig igennem en gebrokken omgang engelsk, for at fortælle at de fremviser spillet til dette års PAX (Penny Arcade Expo) til sommer.

Henrik Jacobsen

Henrik dækker events, og står for at passe og pleje vores sociale medier. De spil, der trækker mest er dem med en dyb historie og så lige den årlige tur forbi Acti-blizz' FPS i Call of Duty-serien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *