Tager Kratos til Norden i God of War 4?

Nyt God of War er på vej, men hvem skal Kratos nu tæve?

Det er ikke nogen overraskelse at der er et nyt God of War på vej, det kom Sony allerede til at fortælle ved et uheld i 2014 og så er det heller ikke underligt, at der kommer et nyt spil i det hele taget, når man tænker på hvor succesfuld serien har været hidtil.

Der er dog et lille problem. Vores allesammens yndlings surmule Kratos har ligesom ikke flere guder at slå ihjel i den græske mytologi.

Så er det jo godt at der er andre mytologier og at dømme ud fra de billeder du kan se nederst, så kunne det meget vel ligne at Kratos hopper et smut forbi den nordiske mytologi og uddeler lammetæv til Thor, Odin, Loke og alle de andre gæve aser.

Dette er selvfølgelig voldsomt interessant for os, som bor i norden og om nogen bør have temmelig god fod på den gren af gudetroen.

Billederne er blevet lækket af en tegner, som har været ansat i Santa Monica Studios [God of War udvikleren, red.] tilbage i 2015, så det kan lige så godt være et fejlet forslag til en grafisk retning, som det kan være præcis sådan det næste God of War bliver.

 

Ud fra at den hjemmeside, som lækkede billederne blev lukket under 24 timer efter lækagen, så er det dog sandsynligt, at de har ramt rigtigt, men bedøm selv nedenfor.

Henrik Jacobsen

Henrik dækker events, og står for at passe og pleje vores sociale medier. De spil, der trækker mest er dem med en dyb historie og så lige den årlige tur forbi Acti-blizz' FPS i Call of Duty-serien.

One thought on “Tager Kratos til Norden i God of War 4?

  • 8. april 2016 at 05:50
    Permalink

    Det lyder da bestemt godt 😀

    Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *