Rygte: CoD tager til rummet i en fjern fremtid

NYT CoD PÅ VEJ! Okay, det er nok ikke så svært at gætte sig til, men vi har saftige rygter!

Det er ikke nogen hemmelighed, at der, ganske lige som alle de andre år, er et Call of Duty spil under udvikling, som udkommer hen imod slutningen af året.

Vi ved to ting om spillet: Det bliver udviklet af Infinity Ward, altså firmaet bag Call of Duty: Ghosts, og at det kommer til at sælge fuldstændig åndssvagt mange eksemplarer. Yep, os CoD fans skal have vores årlige fix.

Men hvad der er nyt, og fra en særdeles tvivlsom kilde, som er umulig at få bekræftet, er at det nye Call of Duty kommer til at foregå i en fjern fremtid ude i rummet.

Det er som sagt et rygte og et meget svagt et endda, så det skal tages med et par kilo salt, men i forhold til udviklingen i de seneste tre spil, så er det ikke utænkeligt, at de hopper helt ind i fremtiden, hvor der er dejlig fine muligheder for at lave nye maps på fjerne rumstationer og planeter og lege lidt mere med arsenalet end der blev gjort i AW og BO3.

 

Vi vender selvfølgelig tilbage, når vi ved mere.

Henrik Jacobsen

Henrik dækker events, og står for at passe og pleje vores sociale medier. De spil, der trækker mest er dem med en dyb historie og så lige den årlige tur forbi Acti-blizz' FPS i Call of Duty-serien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *