Powers sæson 2 bekræftet med trailer

PlayStation’s helt egen superhelteserie vender tilbage med lækker trailer.

Powers er en tv-serie om superhelte baseret på tegneserien af samme navn. I serien følger vi en falleret superhelt, som er blevet menig politibetjent i en verden, der kæmper med om superhelte rent faktisk har en plads, eller om de er et levn fra fortiden.

Noah Taylor som en (næsten) gennemført ond og storrygende Johnny Royalle
Noah Taylor som en (næsten) gennemført ond og storrygende Johnny Royalle

Første sæson af serien var ikke af overvældende kvalitet,  men den blev båret af nogle interessante karakterer, især Sharlto Copley, som spiller hovedrollen og Eddie Izzard og Noah Taylor, som begge to er skurke, så den er klart et kig værd.

Det unikke ved Powers er, at serien til at starte med kun kan ses på PlayStation 4 (find den under TV & Video i hovedmenuen) og at den er ganske gratis for PS+ medlemmer. Du kan allerede nu hoppe ind og se hele første sæson.

Sæson 2 kommer 10. marts i USA og der er blevet skruet godt op for stjernekraften med Michael Madsen, Tricia Helfer og Will Wheaton som nye tilkommere i serien.

Hvis det går som sidst, så går der nok lige en måned eller to (eller 3) før vi ser den i Danmark, men vi glæder os i hvert fald.

 

Henrik Jacobsen

Henrik dækker events, og står for at passe og pleje vores sociale medier. De spil, der trækker mest er dem med en dyb historie og så lige den årlige tur forbi Acti-blizz' FPS i Call of Duty-serien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *