Ratchet and Clank bliver genfortalt

Ratchet and Clank vender tilbage på PS4 i en genfortælling af deres første eventyr.

Kaptajn Qwark husker det som var det igår, men det er faktisk godt og vel 12 år siden vi første gang stiftede bekendtskab med den snarrådige lombax og hans mekaniske følgesven.

Ratchet and Clank vender tilbage i en genfortælling af deres første eventyr, denne gang bliver det dog på en noget kraftigere platform, nemlig PS4.

Insomniac beskriver spillet som værende en nytænkning bestående af dele af det originale spil, men med en del af det gameplay du kender fra spillene i Future-serien, samt en hel masse nye ting, heriblandt nye planeter, bosser og flyveture. Der bliver lavet lidt om på baghistorien, da spillet er lavet sideløbende med Ratchet and Clank-filmen, så de to ting passer sammen.

Ratchet and Clank udkommer 12. april og filmen kommer 29. april… I USA altså. Der er endnu ikke lagt op til, at du kommer til at kunne se filmen i de danske biografer.

 

Du kan høre Kaptajn Qwark fortælle om spillet her:

Henrik Jacobsen

Henrik dækker events, og står for at passe og pleje vores sociale medier. De spil, der trækker mest er dem med en dyb historie og så lige den årlige tur forbi Acti-blizz' FPS i Call of Duty-serien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *