I am Setsuna på vej

Savner du 90’ernes JRPG’er som Chrono Trigger? Så er dette til dig.

For undertegnede og en del af vores læsere har den første oplevelse af et seriøst spil, som havde en virkelig dyb historie og ville mere end bare at præsentere spilleren for noget sjovt gameplay, været de tidlige RPG-spil fra 90’erne, som nogle af de tidlige Final Fantasy, Chrono Trigger, Suikoden og Shining Force.

Denne genre af spil banede vejen for at spil rent faktisk skulle ville noget og få spilleren til at tænke og det må man sige, at vi har nydt godt af siden da.

Square-Unix ved godt, at vi er nogle stykker, som savner de gamle RPG’er og med I am Setsuna vender de tilbage til noget, som i den grad minder om Chrono Trigger.

Alt lige fra struktureringen af spillet, ATB kampsystemet og over den melankolske historie er på plads, dog er spillet nu tredimensionelt, men på en måde, som i umiskendelig grad ligner spillene fra start 90’erne.

Spillet er ude nu i japan på Vita og PS4 og har fået en flot modtagelse, hvilket gør, at vi heldigvis også får spillet at se på vores breddegrader. Spillet kommer til PS4 senere på året og du kan klikke lidt rundt i galleriet nedenfor, for at se, hvad du kan vente dig af et ny-gammelt rollespil.

Billederne er lånt af Kotaku, som også har en rigtig fin anmeldelse af den japanske udgave af spillet.

Henrik Jacobsen

Henrik dækker events, og står for at passe og pleje vores sociale medier. De spil, der trækker mest er dem med en dyb historie og så lige den årlige tur forbi Acti-blizz' FPS i Call of Duty-serien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *