Jackbox Party Pack 3 samt Drawful 2 er på vej

Det bedste party-spil til PS4 får en efterfølger

Jackboot Party Pack er snart klar til en tredje udgave af deres samling af multiplayer party-spil til PS4, hvor du får fem helt nye spil.

Hvis du ikke aner, hvad Jackbox Party Pack er for noget, så er du gået glip af en af de absolut mest festlige spil til PS4.

Samlingen består af forskellige spil, som alle har de til fælles at de er for flere spillere og at man typisk bruger sin smartphone eller tablet som controller, imens alt det spændende foregår oppe på fjernsynet. I alle de forskellige spil kæmper man mod hinanden for at få point og hvor vidt det er din paratviden eller din evne til at tegne (på en smartphone!), så er det voldsomt sjovt.

Den personlige favorit her er klart Fibbage (og Fibbage XL), hvor man skal skille løgn fra sandhed og samtidig prøve at lyve overbevisende. Vi vil klart anbefale, at du kraftigt overvejer at investere i en af de to foregående Party Packs til din næste fest eller sociale sammenkomst.

Ud over den nye Party Pack kommer der også en stand-alone og ny udgave af en af de rigtig populære spil i serien nemlig Drawful 2, hvor man, efter bedste evne, skal tegne nogle virkelig underlige og oftest umulige ting eller sætninger.

Men for at vende tilbage til nyheden, så kommer den en ny spilsamling Jackbox Party Pack 3 engang til efteråret og hvad de nye spil er, løftes sløret for lidt senere på året.

Drawful 2 kommer hen imod slutningen af foråret, men der er ikke kommet en officiel dato endnu.

Henrik Jacobsen

Henrik dækker events, og står for at passe og pleje vores sociale medier. De spil, der trækker mest er dem med en dyb historie og så lige den årlige tur forbi Acti-blizz' FPS i Call of Duty-serien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *