Telltale på vej med Batman-spil

Det virker som om Telltale har travlt for tiden, for vi kan snart ikke se en ny tegnefilm, film, TV-serie eller tegneserie uden at der kommer et Telltale spil baseret på den.

Batman er ingen undtagelse og Telltale har nu løftet sløret for lidt detaljer om spillet, som bliver delt i fem afsnit, hvor det første kommer her til sommer.

Spillet bliver ikke baseret på noget specifikt Batman univers, men er derimod lidt Telltales egen fortolkning af det generelle Batman-univers.

Gennem spillet vil det i høj grad være muligt at spille både som Bruce Wayne og Batman og tackle de problemer man støder på, på forskellige måder, alt efter om man er Bruce eller flagermusen.

Spillet vil selvfølgelig være den den vanlige Telltale grafiske stil, som er lidt tegneserieagtig og gennem spillet vil du møde masser af de kendte personer fra universet som Alfred, Vicky Vale og James Gordon. I forhold til skurkene, er sløret ikke blevet løftet for hvem du vil møde i spillet.

Henrik Jacobsen

Henrik dækker events, og står for at passe og pleje vores sociale medier. De spil, der trækker mest er dem med en dyb historie og så lige den årlige tur forbi Acti-blizz' FPS i Call of Duty-serien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *