PlayStation 4,5?

Et interessant rygte fra GCD om en ny PlayStation 4,5 med 4K.

Det er ikke lang tid siden GDC (Game Developers Conference) er overstået og der er dukket særdeles saftigt rygte op en en kommende PlayStation 4.5, som ikke er en “slim” udgave af den eksisterende, som vi jo har set ved alle de tidligere konsoller, og heller ikke er en PlayStation 5, men derimod en ny udgave af den eksisterende PS4 bare med bedre hardware.

Rygtet går på at den skulle have en kraftigere GPU [grafikchip, red.], så kraftig at den vil kunne spille spil og vise film i 4K opløsning.
En del af begrundelsen for at lave en ny konsol i den samme generation, skulle blandt andet være for at give PlayStation VR lidt mere processorkraft at lege med, så spillene kan blive flottere.

Det er Kotaku, som har talt med “flere spiludvikler-kilder” under GDC, hvor den nye konsol i sjov blev refereret til som “PlayStation 4K”.

Sony har valgt ikke at kommentere rygtet, men vi vender retur, når vi ved mere.

Henrik Jacobsen

Henrik dækker events, og står for at passe og pleje vores sociale medier. De spil, der trækker mest er dem med en dyb historie og så lige den årlige tur forbi Acti-blizz' FPS i Call of Duty-serien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *