Detaljer om første Fallout DLC

Hvis du kender til “The Silver Shroud” vil Automatron virke bekendt.

Vi er godt glade for Fallout 4 og derfor glæder vi os også til at se, hvad Bethesda har puslet med siden spillet udkom (Andet end altså at gøre spillet væsentlig mindre buggy) og der er ikke lang tid endnu til du kan sætte tænderne i den første DLC, Automatron.

En skurk, som går under kaldenavnet “The Mechanist” har sluppet en flok morderiske robotter løs i Commonwealth og det er dit job at finde og ødelægge dem. Imens du jager robotter vil du også få mulighed for at bygge din helt egen robot af alle mulige forskellige dele, samt lege med nogle nye våben, som eksempelves den nye lightning chain gun.

De særligt opmærksomme vil selvfølgelig bemærke, at historien ikke falder langt fra den historie man kan høre i Silver Shroud radioshowet i Good Neighbor i spillet, hvor the Shroud jagter en gal robotmager af samme navn som i DLC’en. Vi er sikre på, at der bliver lavet en større sammenkædning af de to ting i løbet af DLC’en og hvis du har lyttet godt radioshowet, så kan du sandsynligvis også gætte slutningen på DLC’en.

DLC’en bliver den første af minimum tre, som selvfølgelig alle er en del af spillets season pass.

Automatron udkommer i løbet af denne måned (ingen nærmere dato endnu) og de to næste: Wasteland Workshop og Far Harbor udkommer i henholdsvis april og maj.

Det lyder spændende og DLC’ens forskellige trophies (inklusiv billeder med ikke-endelige farver) er da også dukket op, så dem skal du ikke snydes for:

Robot Hunter

Unlock 10 Robot Mods

fallout4images1

 

Restoring Order

Complete “Restoring Order”

fallout4images5

Mechanical Menace

Complete “Mechanical Menace”

fallout4images3

The Most Toys

Build 10 Robot Mods

falloutimages2

Headhunting

Complete “Headhunting”

fallout4images4

 

Henrik Jacobsen

Henrik dækker events, og står for at passe og pleje vores sociale medier. De spil, der trækker mest er dem med en dyb historie og så lige den årlige tur forbi Acti-blizz' FPS i Call of Duty-serien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *