Har du savnet os?

Hej!

Har du savnet os? Vi har i hvert fald savnet dig!Vi har været væk længe, det ved vi godt og vi er virkelig kede af det, men nu er vi tilbage med helt ny teknik og et helt nyt design, så vi kan levere friske nyheder, meninger om gaming, sjove videoer og anmeldelser af alle de fedeste spil!

Der er sket meget nyt siden vi var her sidst og du vil nok bemærke, at vi, som en del af relanceringen af siden, har sagt farvel til Microsoft og Xbox, ikke fordi vi ikke bryder os om konsollen, eller spillene (tvært imod!), men fordi vi brændende ønsker at levere de nyheder vi er bedst til.

Da vi startede Playstadium for mere end 10 år siden handlede det kun om PlayStation og vi føler at tiden er til at vende tilbage til vores rødder og koncentrere os om at blive den eneste danske nyhedsside om PlayStation, som du behøver at besøge for det ved vi at vi kan blive.

Selvom vi har været væk håber vi, at du har fulgt med på Facebook og blandet dig i debatten, for vi elsker at høre fra jer, både når vi får sagt noget forkert, når I har spørgsmål, eller når I bare synes at vi er for fede.

 

Som en gave til dig for at velkomme os tilbage har vi fyldt siden op med en stribe nye anmeldelser, så tjek dem alle ud og smid en kommentar, vi vil hellere end gerne vide, hvad du synes om spillene!

 

Tak fordi I stadig er her fra hele holdet bag Playstadium.dk – Siden med danmarks bedste læsere.

 

New_logo

 

Henrik Jacobsen

Henrik dækker events, og står for at passe og pleje vores sociale medier. De spil, der trækker mest er dem med en dyb historie og så lige den årlige tur forbi Acti-blizz' FPS i Call of Duty-serien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *