Er Sucker Punch igang med en ny IP?

Det har længe været kendt at Sucker Punch har været igang med at udvikle et nyt PS4-spil. Spekulationerne har dog været mange om hvorvidt vi ville se et nyt spil i inFamous serien eller en se en helt ny titel fra udviklerteamet.

Skal man tro spilindustriens insiderdetektiv, Shinobi602 så er det altså en ny IP som Sucker Punch pt. arbejder på. Hvis dette viser sig sandt, markerer det den første nyhed om hvad der foregår bag kulisserne hos Sony Interactive Entertainments datterselskab, siden World Wide Studios direktør, Shuhei Yoshida gav udtryk for sin begejstring over at have spillet det forud for E3 i 2015.

Til de flestes overraskelse viste det sig ikke at være Sucker Punch som arbejdede på det den nye Spider-Man titel, som blev vist frem under sidste års E3, men derimod Insomniac Games. Så vi ville blive meget forundret, hvis vi ikke kommer til at se Sucker Punchs seneste skud på stammen til dette års E3. Med et par års udvikling på bagen kan vi nok også godt forvente at se et færdigt spil i slutningen af 2017 eller starten af 2018.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *