PlayStation VR – endnu en årsag til hvorfor

PlayStation VR – det er en ny måde at game på. Vi elsker det allerede, og videoen fra Sony i denne omgang, går da også på nogle af de ting vi netop er blevet bidt af. Hvordan styringen kan ændre oplevelsen i spillet.

En ting er at “hovedløst” men humørfyldt at bruge tid på at spille Headmaster VR. At sidde som en tumling og rokke frem og tilbage med overkroppen, og score mål, slukke brande, sprænge bomber osv. mens man er godt fanget af det, trods alt, simple, fængende gameplay. Noget andet er indlevelsesevnen der følger når du sidder med to Move-controllere og delvist lyser op i mørket, og delvist ryster på hånden, klar til at fyre nsæte skud af mod klovne, eller andre spooky oplevelser i Until Dawn. Hopper vi så over til kommende spil som Ace Combat, Eagle Flight, eller de nuværende R.I.G.S., og Eve Valkyrie, så er det nogle helt andre oplevelser, der, sammen med VR 360-graders oplevelsen, også trækker dig ind i en “anden” gamingverden.

Med andre ord, det er ikke nok at smide e60 graders oplevelsen ind i et spil. det skal tænkes til Virtual Reality – og derved kan selv de simple ting blive sjove og fede. derudover gemmer der sig, mener og håber vi, en række helt unikke spiloplevelser og gameplay de kommende år med VR.

Men tjek selv videoen herunder – og sæt PlayStation VR på din ønskeliste allerede i dag – læs her hvorfor vi anbefaler det!

DERFOR!

Thomas Frederiksen

Thomas er redaktør og lokal mester i Singstar. I sin fritid glæder han sig til PlayStation VR.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *