Trailer til Eagle Flight til PlayStation VR

Ubisoft har sluppet deres første VR-spil Eagle Flight løs på Oculus Rift i dag, og den 8. november er det tid til at PlayStation VR får en flyvende fornemmelse fra en af verdens største udviklere. Det er Funhouse, en underafdeling af Ubisoft Montreal, der har stykket koden sammen til lidt VR-indlevelse.

Spillet tager sit udgangspunkt i en historie der udspiller sig 50 år efter at menneskene er forsvundet fra vores “lille blå planet”. Naturen har taget over, og som en ørn får du mulighed for at svæve gennem eksempelvis Paris, og se hvad der ville ske hvis menneskeheden lige slog bremserne i, og lod teknologien stå stille i, ja sådan cirka 50 år. I singleplayer er fokus på træning, og at forfine sine flyve-færdigheder. Spillets udfordringer eller kampe gemmer sig i multiplayer-delen, for kampe i hold med 3 på hvert hold. Spillet er udviklet med fokus på VR, og vi er begyndt at glæde os til at se hvordan følelse af frihed og svæv, kan snyde kroppens indre vaterpas, selvom man sidder godt plantet i lænestolen. Until Dawn gør det med en rutschebane-tur fra helvede, så hvorfor ikke i luftkampe over Paris fra Ubisoft?

Kig med i traileren herunder – vi følger op lige så snart vi har flere informationer og får lov til at kigge gennem vores VR-briller på Eagle Flight i starten af november.,

Thomas Frederiksen

Thomas er redaktør og lokal mester i Singstar. I sin fritid glæder han sig til PlayStation VR.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *