Take-Two registrerer Read Dead online

Take-two, der bl.a. også udgav GTA 5, har registreret domænenavnet Red Dead Online. Udvikler Rockstar Games teasede i går for et nyt Read Dead spil, hvilket kunne tyde på en stor annoncering for fortsættelsen af Western-serien meget snart.

En person på Twitter var hurtig til at opfange domæneregistreringen:
screen-shot-2016-10-18-at-10-33-00

Det burde dog ikke komme som den helt store overraskelse, at Take-Two og Rockstar games vil lægge vægt på online-delen af det nye Red Dead, når man tænker på den succes GTA 5 online har oplevet. Faktisk har GTA 5 online været så populært at Rockstart valgte at sætte hele sit udviklingsteam til at arbejde på det. Det siges også at dette er grunden til at det lovede single-player DLC aldrig så dagens lys.

Forgængeren, Red Dead Redemption, bød dengang på traditionelle deathmatchs modes for op til 16 spillere, imens GTA Online som bekendt er en fuldt opdateret verden med millioner af daglige spillere og ugentlige og månedlige releases af gratis indhold. Vi har med andre ord store forventning til Rockstar Games og Read Dead Online, da Rockstar bestemt ikke er kendt for at skuffe sine fans!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *