Indstil dit PlayStation VR-headset korrekt

Har du indstillet dit PlayStation VR korrekt? skarphed fremmer oplevelsen, og er et must når skærmen er helt tæt på. Et par hurtige gode råd gives hermed videre. En ting er at tage maskineriet på hovedet, noget andet er at huske at øjnene som ser er ret forskellige.

Små ryk gør hele forskellen. . .
Noget af det vigtigste, som der også pointeres de første gange du starter VR op, er at tilpasse headsettet når du har taget det på, inden du strammer det i nakken. Vip det nogle millimeter op og ned, til teksten står så skarpt og klart som muligt. Et par millimeter kan faktisk gøre udslaget mellem lidt utydelig, og skarp tekst og spiloplevelse. Skru herefter et par hak i nakken, så det sidder behageligt, men godt på hovedet.

Brug kluden. . .
Den indlysende, men som man har tendens til at tjekke og huske, er at tørre brilleglassene af med den medfølgende klud, eller en mikrofiber fra hjemmet. Nogle gange er det ikke lige til at se at der sidder en let film indover på noget af headsettet, og samtidig så fanges “dug” nemmere hvis de er lidt fedtede (nå ja, og har du briller på under headsettet, så tjek lige om der er et lag postej på dine egne også).
Hvis det dugger på headsettets “brilleglas”, så overvej at rykke det en lille tak væk fra øjnene og opnå en smule ventilering i headsettet. Det er ikke noget vi synes opstår tit, specielt ikke hvis du husker at have pudset glassene.

Tjek indstillingerne på VR i menuen
Umiddelbart har vi været ret glade for standardindstillingerne til headsettet. Men vi skal da ikke afvise at der er nogen der kan få glæde af at pille ved lidt indstillinger selv. Du kan derfor gå ind i indstillinger, og vælge PlayStation VR, og vurdere om indstilling af længde mellem øjne og skærm kan ændres med fordel for hvordan du bruger headsettet. Det er trods alt både dyrt og godt hardware du har siddende på hovedet, så hvorfor ikke lige teste indstillingerne hvis du oplever afvigelser fra skarphed på skærmen.

Thomas Frederiksen

Thomas er redaktør og lokal mester i Singstar. I sin fritid glæder han sig til PlayStation VR.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *