En bevægende historie venter i Battlefield 1

Battlefield er bedst kendt for sine storslåede online-kampe, med action på land, i luft og i vand. Dice kan dog mere end at opsætte den rigtige kulisse for storslåede slag, og viser med den seneste trailer, at de også kan binde en spændende historie ind i alt den meningsløse krig.

Med Battlefield 1 er EA og Dice gået tilbage i historiebøgerne, og fundet de helt støvede sider frem om 1. verdenskrig. Med andre ord vil man kunne engagere sig i flere kampscenarier, der spænder over infanteri, luft, skib, og hesteryg. Med baggrundsmusikkens orkestrale virkemidler og en sprød fortællerstemme indover, kunne det virke til at der er lagt i kakkelovnen til en følelsesladet rejse igennem alle krigens facetter.

Selvom historien efterhånden vægter mindre og mindre i spil af Battlefields type, så sættes der pris på, at man også får dette aspekt ind over.

Den seneste Battlefield beta var den største i EA’s historie med over 13 millioner spillere, så ingen tvivl om at et par af dem også vil prøve kræfter med spillets historie del. Kaster i jer direkte ud i onlinekrigen eller får historiedelen også et skud, når Battlefield 1 udgives d. 21. oktober?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *