Dark Souls som brætspil

Vi var voldsomt glade for Dark Souls III og nu er der også den ultimative offline-mode på vej

Okay, det er måske ikke helt en offline-mode, men lige nu er Kickstarter ved at blive revet midt over af en, tja, Kickstarter af Steamforged Games, som vil lave et Dark Souls brætspil.

Spillet bliver helt aldeles officielt licenseret med Namco Bandai’s velsignelse og der er ikke nogen tvivl om at pengene er der til at få spillet lavet, for efter kun fem dage er der allerede blevet pledget tæt på 9 millioner danske kroner! Tællingen står i i skrivende stund på  £948,692 og målet, samt de første par “stretch goals”, er allerede blæst forbi.

Miniatures form the dark souls board game

Dark Souls III’s skaber Hidetaka Miyazaki har også i et interview med GameInformer fortalt, at han længe har drømt om at lave et brætspil i Dark Souls universet, men at det er blevet ham forbudt at arbejde på det før han går på pension:

“…If I were to take part in such project such as card games or tabletop RPGs, this would be the only thing I would work on, and I have been specifically ordered by our previous president to not work on this until I have retired,vI would definitely like to see the Dark Souls IP on different media such as board games, etc. I will probably not be involved in the process, but I personally like having the IP expand to other media and look forward to unique ideas going forward.”

Men det ser ud til, at han blot kan læne sig tilbage, for Steamforged Games klarer det der med brætspillet for ham.

Dark Souls The Board Game kører på Kickstarter frem til 16. maj, men du skal regne med omkring 800 – 900  danske kroner, hvis du vil have et eksemplar af spillet til samlingen og det er uden spillets tre addons, som koster et pledge på £28 (ca. 270 kr.) per styk.

Henrik Jacobsen

Henrik dækker events, og står for at passe og pleje vores sociale medier. De spil, der trækker mest er dem med en dyb historie og så lige den årlige tur forbi Acti-blizz' FPS i Call of Duty-serien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *