D3: Video-inteview med ZeitguyzZeitguyz Interview

Sidste år på D3, havde Zeitguyz en ganske beskeden stand, hvor de i meget begrænset omfang viste deres nyeste projekt frem. Dengang gik det under arbejdstitlen ”Urban Mysteries”, men siden da er der sket meget for spillet, der nu også er kommet lidt tættere på sin endelige titel. Følg med indenfor og se vores videointerview, hvor snakken blandt andet falder på tidsrejser, H.C. Andersen og Teslacoils.

Urban Mysteries er blevet til Recoil Retrograd, og Morten og Casper fra Zeitguys fortæller med stor entusiasme om deres nye og meget lovende projekt, som i øvrigt fik prisen: ”Mest lovende danske spilprojekt” ved dette års D3 -en kategori hvor blandt andet Kane & Lynch også var nomineret.

Udgivet i Nyhed
5 kommentarer til “D3: Video-inteview med Zeitguyz
 1. Auron DK siger:

  Ooooh, kinky. Me wants that game ^^. Dejligt at vi har Steampunk spil udviklere i Danmark, det er sgu da fee’!

 2. Al-Tair siger:

  2010? ØV! Jeg vil spille det nu! Og på PS3!!
  Det ser dejligt ud!

 3. Sp4 siger:

  Virkelig, virkelig godt interview, Martin! Det er utrolig så professionelt det er kommet til at se ud! I må altå tage videokamera osv. med når I for fremtiden laver hands-on og interviews.

  Det var rigtig lækkert at høre de to fyre dele ud af deres glæde ved projektet og hvad der ligger bag. Keep up the good work!

 4. Krede1972 siger:

  @3 Sp4 Yep meget mere præcist kan det ikke siges…

  Men 2010? Det er da lidt vildt at det skal tage så lang tid. Til den tid er spillet nok kommet “lidt bagud” i forhold til hvad man ser hos andre udviklere.

 5. guitain siger:

  Det er det her, jeg har ventet på i såååå lang tid! Endelig får vi videoer fra Playstadium =D Det ser virkelig godt ud, og I får 100% min støtte!

  Jeg er ret glad for endelig at se, hvordan I ser ud, da jeg har været i tvivl i lang tid om jeres egentlige udseende, og det er dejligt med noget personificering =)