Hitman S01E02: Sapienza dato afsløret

Det er godt nok næste måned som lovet, men også kun med nød og næppe.

Vi glæder os voldsomt meget til næste episode i denne sæson af Hitman, hvor vi får lov til at rejse endnu længere sydpå, til Sapienza i Spanien.

Vi er helt oppe at køre over det nyt Hitman, hvilket vores anmeldelse også tydeligt viser, og vi GLÆDER os til at prøve og anmelde den næste episode og til at se om Hitman bliver ved med at levere det gameplay, som har gjort spillet legendarisk.

Indtil videre ved vi, at Hitman skal stoppe en dødbringende virus fra at blive sluppet fri, ved at myrde videnskabsmanden bag den. Ud over dette ved vi at episoden foregår i en afslappet spansk havneby, hvor du får lov til at færdes på et meget større område end det vi så i spillets første episode, Paris.

Hvis du vil med til Sapienza skal du være klar 26. april, hvor den nye episode har premiere og kan downloades til din PS4.

Henrik Jacobsen

Henrik dækker events, og står for at passe og pleje vores sociale medier. De spil, der trækker mest er dem med en dyb historie og så lige den årlige tur forbi Acti-blizz' FPS i Call of Duty-serien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *