Aliens: Colonial Marines release og trailer

Billede til Aliens: Colonial Marines release og trailer

Så er der landet en releasedato for Aliens: Colonial Marines og datoen får endda følgeskab af en actionfyldt trailer, men skal du vente lang tid eller kort tid før du kan slagte Xenomorphs?

Aliens: Colonial Marines er en af de spil vi både glæder os til og frygter, for vi elsker den verden James Cameron skabte i Aliens filmen tilbage i 1986, men samtidig er vi bange for, at man ikke rigtig kan bygge et spil, som vil leve op til den fænomenale film.

Desværre går der et godt stykke tid før vi finder ud af det, for spillet udkommer først 12. februar 2013 og det er selvfølgelig til både PC, Xbox 360 og PS3.

Vi kan da hygge os lidt med den nye trailer imens, det bliver dog ikke til et kig på planeten LV-426 endnu, for denne trailer viser kun scener fra rumskibet Sulaco, men er dog stadig imponerende.


Henrik skriver om spil og har spillet siden han byggede sin første 386'er af vragdele og gaffatape. Han har en særlig forkærlighed for remakes og ting han bedømmer som værende "retro". Når han ikke findes klistret til en konsol er han som regel ude at prøve nye ting og opleve verden.

Etiket:
Udgivet i Nyhed, PS3, Xbox 360