’Transfar’ med Sly 4

Billede til ’Transfar’ med Sly 4

Sly Cooper: Thieves in Time til PlayStation 3 og PlayStation Vita kommer til at dele ét trofæ-sæt og én save-fil.

Det betyder, at du kan blive afbryde dit spil på PS3, fordi du skal afsted, og senere genoptage spillet i bussen eller S-toget på din Vita.

Det er en interessant feature, som bestemt lukker op for nogle spændende muligheder. Indtil videre er det kun MLB 12: The Show og altså nu Sly 4, der gør brug af den.

Der er dog et spørgsmål, der presser sig på. Forventer Sony virkelig, at vi skal købe to versioner af samme spil, bare for den mulighed? I Sly 4 skulle der ikke være væsentlige forskelle udover Vita-versionens periodevise brug af touch-funktionaliteten. Så det er grundlæggende det samme spil.

Hvad synes du om mulighed for cross-save? Er det fair, at du skal betale for to versioner, eller burde de begge være inkluderet, når du køber spillet?

Læs mere på PlayStation-bloggen, hvor de også fortæller, at Carmelita fra de forrige Sly Cooper-spil vil genoptræde.

Etiket:
Udgivet i Nyhed, PS Vita, PS3
7 kommentarer til “’Transfar’ med Sly 4
 1. K.A. Pedersen siger:

  Hvis man absolut skal betale for begge udgaver burde det være sådan, at man, når man har købt den ene udgave, får eksempelvis 75% rabat på den anden. Ellers kunne det aldrig nogensinde falde mig ind at købe samme spil to gange, uanset hvilket spil det drejer sig om.

 2. NathanDrake24 siger:

  Måske kan man købe det inde på store så man har det begge steder 😀

 3. WhiteWolfDK siger:

  @ NathanDrake – det vil du utvivlsomt kunne, men vil stadig være 2 forskellige spil, du kan jo heller ikke spille Ucnharted Golden Abyss på PS3 :-) men du kan sagtens downloade det til din PS3.

  Vil gætte på at der følger en Vita udgave med til PS3 udgaven, ellers skyder SONY sig selv lidt i foden, omvendt vil der næppe være noget, for hvis folk kun har Vita’en har de intet at bruge PS3 udgaven til.

  En typisk Vita-only ejer er nok ikke så minded på at skulle købe en PS3 også, men omvendt er den typiske PS3 ejer mere åben for at have Vita’en også, især når man kan cross-game.

  //WhiteWolf

 4. SAiFuLLaH siger:

  men kommer den til psv ?

 5. Ragnogroth siger:

  Jeg synes godt at Vitaversionen burde følge med PS3versionen gratis.
  Så burde man kunne hente det på PSStore, som jo kun er tilknyttet 2 kontoer.
  Sin PS3 og sin Vita. I såfald at man har delt sin konto med en kammerat for at dele spil, er man vel selv ude om det, hvis ikke man får vitaversionen med :)
  Undskyld, hvis indlægget lød kludret.