The Walking Dead: A New Day på onsdag

Billede til The Walking Dead: A New Day på onsdag

Det første kapitel i Telltales episodiske zombieeventyr ligger klar til at æde din hjerne på PSN, når tjenesten opdateres på onsdag. Telltale lover et mørkere og mere voldeligt spil, end de nogensinde har begået før. Det håber vi så sandelig også.

Telltales egen Jake Rodkin fortæller på PlayStation-blogge, at første kapitel kan hentes til €4.99 (DKK 40). Du kan også købe hele pakken til €19.99 (DKK 150) og få fem afsnit for fire afsnits pris samt et eksklusivt PS3-tema.

The Walking Dead-spillet vil være baseret direkte på universet fra tegneserien og altså ikke den populære TV-serie. Spillere vil følge Lee Everett, der afsoner en livstidsdom for at dræbe en mand, der havde en affære med Lee’s kone. Det bliver ham, og ikke vicesheriff Rick Grimes, der kommer til at kløve zombiehjerner i denne omgang.

”Vi følte, at det ikke ville give megen mening at genfortælle Ricks historie, fordi de fleste spillere ved, hvordan hans historie udvikler sig. Derudover ville det heller ikke give mening at skabe en ny historie til Rick, da vi ville befinde os på et helt nyt territorium, hvor vi skulle finde på ting, der ikke har noget med The Walking Dead at gøre. En ny historie med en ny hovedperson betyder imidlertid, at vi har friheden til at skabe nye og spændende scenarier, og at vi kan tilføje nye elementer til karakterer og steder fra tegneserien,” uddyber Jake Rodkin.

Jake Rodkin understreger, at Telltale er af den gamle adventurespil-skole, hvorfor vi ikke skal forvente os en open-world shooter.

Og gudskelov for det.

Læs hele det spændende indlæg på PlayStation-bloggen.

Udgivet i Nyhed, PS3, Xbox 360
18 kommentarer til “The Walking Dead: A New Day på onsdag
 1. Kasper siger:

  Tegneserien følger også Rick Grimes og hans familie, i hvert fald de første 99 blade :o?

 2. Lars Grubak Larsen siger:

  De mener måske, at tv-seriens univers er mere snævert i forhold til tegneserien? Jeg ved det ikke, for jeg har kun bladret igennem et par numre. :-) måske de mener stilmæssigt.

  • Kasper siger:

   Ahhh selvfølgelig.. AMC’s serie divergerer en del i forhold til tegneserien :)
   Til trods for at serien er fed, så er tegneserien episk! Så hvis de er mere striks omkring historien der, så er jeg lykkelig.

   Det bliver fedt!! Glæder mig til at roame rundt i Atlanta.

 3. Anders E. siger:

  ..tør man håbe på FREEROAM… :I …??

 4. Allan siger:

  Håber at man prøve en demo af spillet

 5. Avatariuz siger:

  Interessant nyhed, havde overhovedet ikke hørt om dette.
  Har fulgt godt og tæt på tv-serien og jeg elsker den.
  Har ikke set til tegneserien… Men glæder mig gevaldigt for dette 😀

  Jeg skal helt klart få disse episodes, måden spillet bliver delt op minder lidt om Siren: Blood Curse hvilket i min mening fungerede rigtigt godt.

  Håber det bliver en zvær zombie zpil i forhold til Dead Island.

 6. Kenneth Jessen siger:

  Så en del af spillet på Youtube uploadet af Machinima. Det er ikke free roaming, men en konstant kørende fortælling med point and click actions der afgør hvad der skal ske.

 7. Kenneth Jessen siger:

  Rettelse, meget begrænset roaming på de steder man begiver sig. Men stadig point and click.

 8. Kenneth Jessen siger:

  Denne viser lidt mere decideret gameplay.

 9. Thomas siger:

  Synes klippet med hammeren får spillet til at miste lidt tempo, er da sikker på at man selv havde smadret løs med den hammer.
  Virker lidt som om han venter på at få et “ready, steady….go” før han klapper til med den hammer
  Synes ikke det at blive overfaldet af en zombie virker så point and click venligt, der til synes jeg fart og tempo passer bedre………. Men hey, man kunne blive overrasket

  • Lars Grubak Larsen siger:

   Du kan spille en trial på PSN. Jeg synes, det fungerer godt, men jeg forstår ikke, hvorfor man skal styre sin cursor med højre analog i aktionsekvenserne. Det er noget klodset, når man også skal trykke på en facebutton, før Lee reagerer.

 10. Morten Jensen siger:

  Kan ikke se man får en episode med gratis hvis man køber hele pakken. Den står til 200 kr på ps store. Så ingen besparelse som du siger

 11. Lars Grubak Larsen siger:

  Jeg har blot omregnet Euro-prisen for pakken. At vi danskere må punge mere ud burde jeg have forudset :-)

 12. Morten Jensen siger:

  Ja det er typisk os danskere 😉 Så er det eneste man får gratis med bonus temaet. Så kan man ligeså godt købe dem stk vis når man ikke ved om hver episode kommer hver uge eller der går flere uger imellem hver

 13. Morten Jensen siger:

  Man kan jo håbe på at PlayStation plus kunderne får det billigere snart. Nogle der ved hvor lang den første episode er? for demoen er ret kort

 14. Kasper82 siger:

  Jeg er stor fan af tv serien, selvom den kun følger bogen i de store træk, men gør mig ikke noget da jeg kun har læst om comic bog serien fra Wiki. ud fra den synes jeg bogen lyder ok, men er ikke den store læse hest, så jeg nøjes med tv serien og spil serien, har været igennem 1 kapitel og selvom spillet ægger sig mest op af bogen er jeg totalt solgt det er lige mig.

 15. Avatariuz siger:

  Enig med Kasper82, jeg blev positivt overrasket af trial og købte lig med det samme hele pakken. Med tempoet fra klippet, det virker langsomt når man bare ser på uden at man selv ikke er involveret, den scene var mere “gang i den” da jeg prøvede trial.

  Elsker dette spil og glæder mig virkeligt til de næste måneder i fremtiden 😀