Tidligt op med Vita

Billede til Tidligt op med Vita

Har din Vita bare samlet støv efter, du har gennemført Uncharted: Golden Abyss? Fortvivl ikke. Sony har i dag annonceret tre nye apps til din forsømte håndholdte. Forvandl den til en tegneblok med Paint Park, kreer puzzles til dine venner i Treasure Park og brug den som vækkeur med Wake-up Club.

Det første burde du allerede kunne hente i dag. Paint Park lader dig bruge Vita’ens touchscreen som tegnebræt, og fordi begge dens kameraer kommer i brug, kan du også tegne på billeder, du selv har taget. Brugere kan dele sine kunstværker og tilsyneladende konkurrere i en ’Ad Hoc’-mode. Den vil vi gerne have uddybet.

Treasure Park bliver smidt på Storen engang til sommer, og lader dig kreere dine egne puzzles, som du kan udfordre dine venner med.

Til sidst får vi Wake-up Club, også til sommer. Den vil vi lade Sony selv præsentere:
”Denne app forvandler din PS Vita til et vækkeur, som kan synkroniseres med andre PS Vita-brugere, der har sat sit ur til samme tidspunkt,” skriver de.

Forrygende.

De tre apps vil være tilgængelige kvit og frit på PlayStation Store. Læs mere på PlayStation-bloggen.

Etiket: ,
Udgivet i Nyhed, PS Vita
3 kommentarer til “Tidligt op med Vita
 1. Anders E. siger:

  VÆKKEUR..xD!? hahahahahah…!xD så har man set det med…^^’

 2. Emil Lolk siger:

  Det er den mest ubrugelige funktion til et vækkeur, som jeg har hørt om.

 3. yoksa siger:

  heldigvis er det gratis.

  for mig er det eneste der er vigtigt på vitaen. spil, browser (gennem livetwitter, så man ikke afslutter spillet) samt offline playlist fra music unlimited (igen, så musikken ikke afsluttes når jeg spiller vitaspil)