Hvid PS3 eksklusivt i GameStop?

Billede til Hvid PS3 eksklusivt i GameStop?

Står den sorte PS3’er bare ikke til de hvide møbler, eller råhvide vægge? Eller er du bare træt af sort som “elektronik-farve” – så har GameStop eksklusivt (umiddelbart) fået fingrene i den hvide PS3-konsol og sælger den fra 1. november.

Om der er salg i en hvid PS3’er må tiden vise – vi tænker at der nok var en årsag til, at Wii endte med at lave en sort version, som blev ganske godt modtaget. Men så er der i hvert fald øget mulighed for farvekoordinering i hjemmet.

Hvid PS3 i Gamestop

Du kan smutte forbi GameStop, og se at forudbestilling af den hvide PS3 koster dig 2.699 kr. inkl. 2 controllers og godt 320GB HDD – men der er også en række “trade-in”-ilbud, som kan gøre det lidt billigere for pengepungen.

Redaktør på Playstadium - Det er sommer, sol og E3-tid. Okay - vejret er måske ikke "sommer" men det giver alle mulige undskyldninger for at sidde indenfor og game - nyd det!

Udgivet i Nyhed, PS3
7 kommentarer til “Hvid PS3 eksklusivt i GameStop?
 1. K.A. Pedersen siger:

  Den hvide PS3 har altid været rigtig lækker, men jeg skal aldrig nogensinde have den af én simpel grund: de hvide controllere er utroligt grimme, fordi knapperne, analog-pindene og R1+R2+L1+L2 stadigvæk er sorte/grå. Det ser simpelthen for dumt ud i mine øjne.

 2. soren siger:

  en playstation skal være sort eller grå basta.

 3. Emil Lolk siger:

  Jeg kan nu godt li’ den :)

 4. Michael Mo siger:

  Har hvid controller, smag og behag. En hvid ps3, hmm råd nej, lyst ja ??? Hehe

 5. Michael Mo siger:

  Fede farver, MEN der er miuns, Det er kode 1 spil / film på den, men sender til dk http://www.colorware.com/p-197-ps3-slim.aspx

  • Lars Jensen siger:

   De er placeret i US of A, så det er nok ikke helt billigt at få skippet en PS3 til Danmark, og den er nok også i overhængende fare for at ryge i tolden osv. :)

 6. Michael Mo siger:

  DE kunne godt sidde den ned til 2499 kr, ( hvid) Den røde og blå PS3 skal vi nok se langt efter, ligesom den sølv grå ps3 slim http://www.psu.com/Scarlet-Red-and-Splash-Blue-PS3s-announced-for-Japan–a012916-p0.php OG http://www.geeky-gadgets.com/ps3-slim-now-available-in-silver-01-02-2011/

  😀