Rygte: PSP 2 = PS3-grafik?

Billede til Rygte: PSP 2 = PS3-grafik?

I den senere tid er det vrimlet frem med rygter om efterfølgeren til Sonys håndholdte konsol. Det seneste af disse går på, at enheden skulle være kraftig nok til at skabe en grafisk oplevelse som er på lige fod med nogle af de titler vi så i starten af PlayStation 3’s levetid.

Processoren i enheden er efter sigende halvt så kraftig som den i PS3’en. Grunden til at det så alligevel er muligt at have så højt et grafisk niveau er, at billedet bliver leveret i betydeligt lavere opløsning end det vi er vant til på vores store flotte fladskærms TV.

Det kræver derfor ikke så meget kraft som det ellers ville gøre.

Taler rygtet sandt kunne man forestille sig, at der ville blive lavet ports af pS3 spil over til den kommende håndholdte. Forhåbentlig kommer der snart noget helt konkret (og mere håndfast) frem fra Sony selv.

Et mock-up:

Etiket: ,
Udgivet i Nyhed
16 kommentarer til “Rygte: PSP 2 = PS3-grafik?
 1. Mat siger:

  Er det overhoved sikkert at PSP2 kommer til verden?

 2. Zephyer siger:

  lol held og lykke med at smække PS3’s indmad ned i en håndholdt enhed. :) Er ikke i tvivl om at den nok skal have pænere grafik, men PS3 kvalitet er måske lige at sætte målene for højt.

 3. Toby siger:

  Håber at det endelige design kommer til at være noget lignende det på billedet. Ser pænt nice ud 😀

 4. Anders siger:

  LOOOOOOOOL! XD jeg fandt samme artikel et andet sted på nettet for 4 timer siden, 😛 and i was like OMFG! -.-‘

 5. patrick dyremose siger:

  Mat*

  Sony har ikke udmeldt noget officielt angående om enheden eksisterer.

  det er alt sammen rygter, men ofte er der noget om snakken når rygterne er så massive og detaljerede.
  hvis det er sandt så kan der vel heller ikke gå så forfærdeligt længe inden vi får noget at vide :)

 6. jak0b siger:

  #1 &#5 : Ja, det er 100% sikkert at der kommer en PSP2.
  Først var der en PS1, så en PSOne, så PS2, PS2 slim, så PS3 så PS3 slim. Hvis man kigger på sony’s håndholdte konsoller, så var der PSP, så PSP slim, så PSP slim & light… Spørgsmålet om der kommer en PSP2 burde der ikke herske så meget tvivl om. Jeg er også 100% sikker på at der kommer en PS4. Det helt store spørgsmål er om det bliver en PSPhone i stedet, da den eneste konkurrent på det håndholdte konsol marked for modne mennesker er iPhone’en.

  At processoren bliver ½ så kraftig som en 8-core cell processor virker fuldstændigt uhørt.
  Men igen så er min nuværende telefon hurtigere/kraftigere end min første computer :S

 7. Anders siger:

  patrick = hvis der ikke på NOGEN måde er blevet be eller afkræftet noget fra sony hvor kommer alle de billeder af den maskine du elelrs har fundet så fra….XD?!

 8. patrick dyremose siger:

  Jakob*

  at det ikke er gået så godt for Sony med deres PSP så kan det jo være at firmaet vælger at trække sig ud af det håndholdte marked…
  de håndholdte konsoller du nævner er jo ikke en direkte efterfølger, men stadigvæk den samme enhed bare i anden form og med anderledes features. en decideret hardware ændring er ikke kommet. Sony har også selv sagt at de ændrede psp versioner ikke er en efterfølger

  man kan ikke altid være sikker på at der kommer en efterfølger.. for så ville sega jo også have en konsol på markedet :).
  men ja der er stor sandsynlighed for det. det er bare ikke sikkert

  Anders*

  som nævnt lige over billedet er det et “mock up”. altså et billede hvis pålidelighed ikke kan bekræftes. dette design er derfor muligvis fake. billederne bliver fundet på nettet og er derefter blevet kendt. Sony har ikke direkte selv sagt at det er falsk eller ægte. derfor kan det kun beskrives som et rygte indtil det bliver bekræftet :)

 9. K.A. Pedersen siger:

  Det pågældende billede har også været på nettet i årevis efterhånden, så ægte er det i hvert fald ikke. Om Sony så har brugt billedet som grundlag for den reelle PSP2 (hvis den altså findes), er ikke til at vide.

 10. Kongen siger:

  Patrick, du er fucking nice til at lave indlæg man !!
  jeg glæder mig til der kommer mere fra dig, du er fucking nice 😀
  du er den bedste skribent de har herinde !! :)

 11. patrick dyremose siger:

  haha tak Balleby :). men den en mening burde du nok bare ha fortalt mig face til face i stedet ^^

 12. Anders siger:

  jeg vil gerne lige tilføjet noget så…^^ (fordi jeg tror folk vil være taknemmelige :P) det sted hvor JEG læste præcis det samme stod der bl.a. at nogen havde sagt at psp 2 skulle have 2 skærme og EN touchscreen (bagpå) hvilket jo så får mig til og tænke….-.-‘:hvis den skide touchscreen er bagpå så kommer man sgu da til og trykke på flere gange ved en fejl under et spil XD! ^^ men som patrick så også siger..:) så stod der også på siden at det for det meste var omflarende rygter så i må ikke hænge mig op på det…^^’

 13. K.A. Pedersen siger:

  Det der rygtes at være bagpå er ikke en skærm, men nogle berørings- eller trykfølsomme “knapper”, som så måske skal erstatte/supplere L1/R1 eller lignende. Det er i hvert fald hvad jeg har læst et par steder efterhånden.

 14. Anders siger:

  hmmm… :/ ja altså jeg har lige søgt igen her efter jeg postede min SIDSTE besked og der læste jeg altså det med at det skulle være en touchscreen igen…-.-‘ men alle de her gætterier er efterhånden lidt forvirrende må jeg indrømme hehe! ^^’

 15. Tasha siger:

  Rigtig godt indlæg Patrick!!!
  det er super spændende :)
  – det ville være mega fedt hvis rygterne talte sand!

 16. Anders siger:

  kan nogen egentlig fortælle mig hvordan man i det hele taget kan LAVE et mock up…:S?!?