Cross-platform på PS4 og XboxOne

Det lyder som en utopisk drøm, men muligheden er der.

Du kender det godt, der er lige udkommet et nyt fedt spil med coop eller PvP multiplayer og du vil bare så godt spille det med din bff, men ak og ve, han er til Xbox (eller PC) og du er til PlayStation.

Før i tiden var det bare surt, men Microsoft har lige åbnet for muligheden i deres ende, hvilket vil sige, at alle spil, hvor udvikleren vælger det, vil kunne spillet cross-platform på XboxOne og PC. Samtidig har Microsoft åbnet op for muligheden for at der også kan spilles på tværs mellem XboxOne og PS4, men dette kræver dog at Sony er med på det og deres svar er i bedste fald en smule vagt:

“PlayStation has been supporting cross-platform play between PC on several software titles starting with Final Fantasy 11 on PS2 and PC back in 2002,”

Og de fortsætter:

“We would be happy to have the conversation with any publishers or developers who are interested in cross platform play.”

Men vi vælger nu alligevel at læse det som et positivt tegn på at Sony, om ikke andet, i hvert fald ikke vil stå i vejen, hvis en udvikler har lyst til at lave cross-platform.

Henrik Jacobsen

Henrik dækker events, og står for at passe og pleje vores sociale medier. De spil, der trækker mest er dem med en dyb historie og så lige den årlige tur forbi Acti-blizz' FPS i Call of Duty-serien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *