Mere Oddworld på vej

En meget dyster fortælling fra Oddworld er på vej.

Oddworld Inhabitants har løftet sløret for deres kommende projekt under navnet “Oddworld: Soulstorm”.

Det ligger imellem linjerne, at spillet bliver en genfortælling af det andet spil i Oddworld serien, Abe’s Exxodus, men skaberne af spillet fortæller, at dette bliver en meget fri genfortolkning, som bliver væsentlig mere dyster end det originale spil.

 

Historien er ganske kort, at Abe og de 300 mudokons, som han reddede fra kødfabrikken, nu finder sig selv strandet i en ørken uden mad, vand eller et sted at tage hen. Som det ser mest dystert ud dukker en underlig drikkevare op og ser ud til at være redningen, men desværre har indtagelsen af denne forfærdelige konsekvenser.

 

Vi var godt glade for Oddworld: New’n’tasty og det bliver i den grad spændende at se, hvor denne spilserie bevæger sig hen, især hvis skaberne giver sig selv frie tøjler til at modernisere gameplay og fortællerstil, hvilket man godt kunne mærke var en mangel i New’n’tasty.

Du kan følge med i afsløringerne på spillets helt egen side.

Henrik Jacobsen

Henrik dækker events, og står for at passe og pleje vores sociale medier. De spil, der trækker mest er dem med en dyb historie og så lige den årlige tur forbi Acti-blizz' FPS i Call of Duty-serien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *