Fremtiden for Hitman

Spillet har premiere i dag, men hvad byder fremtiden på?

Du kan komme i gang med Hitman allerede i dag og spille intromissionerne og den første fulde mission, nemlig Paris.

I fremtiden kommer du til at kunne se frem til en ny lokation hver måned, inklusive en ny hovedmission og du vil også få to forskellige typer sidemissioner løbende.

I forhold til de kommende missioner har vi fået en pressemeddelelse fra IO Interactive og her fremgår det, at lokationerne vil blive som følger: I april kommer du et smut forbi en søvnig havneby i Italien, i maj vil du komme til en travl storby i Marokko og herefter, forventeligt i juni og juli, vil du komme til henholdsvis Thailand, USA og denne sæson af Hitman afsluttes forventeligt i august i Japan.

hitman_escalator

Hver lokation giver dig en ny hovedmission og en ny del af historien i spillet (Vi har fået en del af den at vide og selvom vi ikke må afsløre noget kan vi bare sige GLÆD JER)

For hver lokation vil der løbende komme to typer sidemissioner:

Escalation Contract: Du skal eleminere et mål igen og igen og igen, hvor der hele tiden kommer flere og flere forhindringer. IO beskriver det som en gamemode for dem, der ikke er tilfredse med mindre end det perfekte mord.

Elusive Targets: Du får en meget begrænset tidsramme til at eliminere et specifikt mål. Du kan ikke bruge instinct til at finde dit mål og hvis du dør kan du ikke prøve igen. Første target kommer inden for de næste ti dage i Paris og du kommer til at have 48 timer til at planlægge og udføre mordet på ham.

 

Vi glæder os til at se, hvordan det går med IO’s store satsning med den episodiske og sæson-inddelte struktur, men mest af alt glæder vi os til at komme i gang med spillet. Husk at vi streamer live på søndag.

Henrik Jacobsen

Henrik dækker events, og står for at passe og pleje vores sociale medier. De spil, der trækker mest er dem med en dyb historie og så lige den årlige tur forbi Acti-blizz' FPS i Call of Duty-serien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *