Lækket video fra Guerrilla Games

Vi har senest i går gengivet de seneste trailere fra Horizon Zero Dawn fra Guerrilla Games. Vi glæder os, og derfor var det også svært ikke at klikke videre til en video med “rå video” fra spillet, fra et presse-event. Kig med og få en 7 minutters indblik i hvad der venter.

Vi kender naturligvis ikke til kvaliteten af det viste i forhold til slutproduktet. Det er kendt at man bruger demo-materiale der er færdigpudset, men stadig kan være fra en tidligere del af spillets udviklingsfase. Men uanset dette, så ser det ikke helt skidt ud – og der bør lande en endelig kode lige om lidt, og så kan vi gå i “boot-camp” og spille nye eventyr fra Guerrilla Games.

Horizon: Zero Dawn foregår i en frodig postapokalyptisk verden, hvor robotter og maskiner har overtaget kontrollen og de sidste mennesker lever i primitive, små stammesamfund. Man spiller den unge kvindelige robotjæger Aloy, som begiver sig ud på en rejse for at finde ud af hvordan maskinerne blev den herskende art og hvad der skete med civilisationen, som vi kender den.

Thomas Frederiksen

Thomas er redaktør og lokal mester i Singstar. I sin fritid glæder han sig til PlayStation VR.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *